top of page
IMG_4139.jpg

Gabrielle Almroth

Doula, en del av Uppsala doulastöd sedan november 2022

Doula CV

  • Föda Med Stöd Doula sedan våren 2022

  • Instagram
  • Whatsapp

Min historia

Min högsta önskan är att alla ska få en positiv förlossningsupplevelse. Målet är att du och din (eventuella) partner ska gå stärkta från förlossningen med en wow-känsla och att den känslan ska följa med er hem med eran nya familjemedlem.

 

Jag har fött tre barn. 2015 födde jag mitt första barn, hen var allvarligt sjuk och blev därför en ängel. Sen födde jag två friska pojkar 2016 och 2021. Alla mina förlossningar har varit svåra så jag önskar att jag visste om att doulor fanns då.

 

Första gången jag hörde talas om doulor var vintern 2021. Det var på nyheterna där dom hade ett kort inslag om doulor. Där och då tändes det en låga inom mig och jag visste att jag ska bli doula. Våren 2022 blev jag certifierad Föda Med Stöd Doula.

 

Jag träffade Johanna och Sarah hösten 2022. Vi träffades för att prata doulande och eventuellt framtida samarbeten. Det sa klick på en gång. Ett tag efter vårt möte blev jag erbjuden att gå med i deras team och självklart tackade jag JA!

 

Jag brinner för allas lika rätt oavsett vem man är, vart man kommer ifrån, hur stor ens plånbok är och hur man ser ut. Mina övriga intressen är fingerarbete som stickning och broderi; serier, spel och måla naglar.

 

Anlitar du mig som din doula får du ett helhjärtat och kontinuerligt stöd innan, under och efter förlossningen. Jag utgår alltid från vad du vill och önskar. Jag kommer med praktiska råd och information så att du kan göra informerade val. Jag kommer guida dig så att du känner dig stark, trygg och en tillit till din egen kropp. Om du har en partner eller annan stödperson så kommer jag även guida och stötta den personen. Tillsammans är vi ett team. Men det är du som föder. Du kan. Du är stark. Du har det inuti dig. Låt mig hjälpa dig att hitta det.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för bokningsförfrågan eller vid funderingar. 

076-3747528

bottom of page