top of page

Personliga foton för livet

Släpp oron om att det kanske inte blir några bra bilder.

Sänk axlarna och slappna av. Jag ser dig, jag hör dig, jag tar hand om dig.

Se mig inte som "fotografen". Se mig som Johanna, en pålitlig och trogen vän som finns med dig under hela processen.

För mig har inte poseringar högsta prioritet. Jag vill att du ska känna dig trygg och vacker framför kameran. Jag vill fånga det spontana samspelet mellan medlemmarna i din familj. Den här stunden är er, och jag vill att ni ska minnas fotograferingen med både glädje och stolthet. 

Personlig planering

Vi har ett planeringsmöte innan fotograferingen äger rum. Under detta möte går vi igenom dina önskemål, vilken typ av bilder är du ute efter? Finns det några begränsningar som jag behöver ta hänsyn till? Exempel på begränsningar kan exempelvis vara att du har smärta i kroppen, eller om du känner dig väldigt obekväm framför kameran så kan jag stötta dig i den känslan och guida dig. För jag lovar, vi skapar vackra bilder tillsammans!

Avslappnad fotografering

Fotograferingen ska vara avslappnande och en rolig upplevelse. Du ska inte känna att jag ställer en massa krav kring hur bilderna ska se ut eller guida dig in i positioner som du inte är bekväm med. Och du kan alltid säga till om det är något som inte känns bra, så ändrar vi och anpassar eller tar bort den positionen helt. Det är du som står framför kameran som styr och jag förverkligar det du önskar. 

Gravidfoto

Denna fotografering är till för att fira dig och det liv du bär på.

Det är du som får full fokus, och självklart är både partner och syskon också välkomna. 

Förlossningsfoto

Att föda barn är bland det största och magiska man kan uppleva. Att känna hur du och ditt barn arbetar tillsammans för att mötas för första gången. Och när bebisen kommer, att höra det första skriket, att möta varandras blickar och hur reagerade du/ni när ni möttes? Detta kan jag föreviga med min kamera som din förlossningsfotograf. 

Post partum-foto

Du håller ditt nyfödda barn i famnen och är inne i bebisbubblan. Oavsett om det är första, andra eller femte barnet så är första tiden med barnet unikt. Men det är också en tid som ofta swishar förbi och plötsligt är barnet 6 månader, 1 år, 2 år osv. Och de mysiga, lena bebisfötterna, doften och alla matningar faller snart i glömska. 

Post partum fotograferar jag någon gång under bebisens första tre månader utanför magen. Under den fjärde trimestern. Och denna typ av fotografering går hand i hand med Life style fotot då även denna fotas hemma hos dig. 

Lifestyle-foto

Denna fotografering görs hemma hos dig. Jag förevigar några timmar av er vardag. Jag är ute efter att fånga det spontana samspelet i din familj och kommer därför inte guida så mycket. 

Denna fotografering passar också dig som inte gillar poseringar och vill ha minnen av vardagen dokumenterad. 

Hur går det till?

1. Du kontaktar mig via formuläret nedan.

 

2. Vi bokar in en tid för personlig planering. Därefter bokas fotograferingen in och du får ett avtal mejlat till dig. 

3. Vi ses på utvald plats och fotar i 60-90 minuter. 

 

4. Efter ca 2 veckor får du tillgång till ett webbgalleri. Där väljer du ut dina bilder och får det skickat till dig i både högupplöst och lågupplöst format.  

Vid förlossningsfoto har jag även jour från 2 veckor innan ditt barns beräknade födelsedag, och du får samtliga bilder redigerade på ett usb-minne 3-4 veckor efter förlossningen. 

foto 2022-01-11 13 03 49_edited.jpg

Jag är så glad att du är här!

Jag vet att det finns många fotografer att välja mellan i Uppsala län så jag är både extra glad och tacksam för att du är här! 

Eftersom att det finns så många fotografer att välja mellan, så förstår jag att det kan vara ett svårt val. Men jag vet också att det är viktigt att man hittar RÄTT fotograf som man kan lita på och trivs med samt har en bildstil som uppfyller dina önskemål. 

Jag erbjuder därför ett digitalt möte på ca 30 min innan bokning, om du vill veta mer om vad jag kan erbjuda just dig.

Så med detta sagt så är jag väldigt glad för att du är här, och jag ser framemot att höra hur jag kan hjälpa dig och din familj att skapa personliga bilder för livet. 

Kontakta oss

Vilken tjänst är du intresserad av?

Tack för ditt meddelande!

Prislista:
 

Prispaket 1: 2.500 kr

Gäller ej förlossningsfoto

  • Fotografering+ 5 digitala bilder ingår. 

  • Önskan om fler bilder blir det tillägg på 250 kr/bild

Prispaket 2: 10.000 kr

Gäller enbart förlossningsfoto.

  • Alla bilder i mitt urval ingår i högupplöst och lågupplöst. Levereras på ett usb minne. 

  • Jour 2 veckor innan födseln tills bebis är född.

  • Inställelsetid på 3 timmar efter att du ringt mig när födseln startat.

Prispaket 3: Börjar på 1.500 kr. 

  • Inga bilder ingår utan bara fotograferingen. 

  • Bilderna kan sedan köpas styckvis för 250 kr/bild. 

bottom of page