Tjänster

Aktiv baby

Mer information kommer senare! 

Doulastöd

Vi på Uppsala doulastöd vill finnas för dig, klicka på länken och läs mer om hur vi kan stötta just dig.

Gravidfoto

Vill du föreviga din gravidmage i en vacker miljö? Då kan Johanna hjälpa dig med detta. Partner, syskon och/eller husdjur är också välkomna att vara med. Fotograferingen kan i första hand ske i Uppsala eller Östhammars kommun. 

Gravidmassage

Johanna är diplomerad gravidmassör och erbjuder behandling i sitt hem alternativt hemma hos dig som kund. Kunden får ligga på en anpassad gravidkudde på en massagebänk hos Johanna. Blir behandlingen hemma hos kunden tar Johanna med sig kudden, och om möjligt även bänken. Vi går igenom eventuella besvär som bäckensmärta, trött ländrygg osv. Och där det behövs gör Johanna en djupgående behandling och kan även hjälpa dig med övningar för att förebygga smärta.

TENS

Vi hyr ut en TENS-apparat av märket Cefar Femina som är gjord för att kunna användas som smärtlindring under graviditet och särskilt vid förlossningen. Du kan välja mellan månadshyra och veckohyra. Det ingår 4 elektroder (plattor) som är personliga. Varje klient får nya plattor skickade till sig.

Post partum

Känner du/ni att ni behöver stöd även efter förlossningen? Kanske med praktiska saker som matlagning, amningsstöd eller att ha någon som kan vara med bebisen så du/ni får sova en stund eller ta en dusch.

Då finns det stöd att få av oss!

Walk & Talk

Nu har denna period passerat, men är du nyfiken på denna tjänst och vill anmäla intresse till nästa tillfälle, varmt välkommen att kontakta oss! 


Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

uppsaladoulastod@gmail.com
Johanna, 0707-54 87 07
Sarah, 0707-879304